Leveringsbetingelser

Babymus afsender din bestilling, når varen modtages på vores lager. Flere af vores produkter køber vi direkte fra producenten, hvilket betyder, at vi har forlænget leveringstid på nogle varer. Hvis der opstår længere leveringstid end angivet, kontakter vi dig. Varer bliver leveret til din adresse på hverdage mellem 8 og 19.

Senge og andre større varer leveres oftest med fragtbil i weekenden. Når din vare bliver leveret en weekend, ringer vi dig altid op inden leveringen med et tidspunkt. Vi hjælper gerne med at bære senge op i etage-ejendomme.

Bemærk! Ikke alle større produkter kan leveres på ikke-brofaste øer. Er du i tvivl om vi kan levere på din adresse, kan du kontakte vores kundeservice inden dit køb: kontakt@babymus.dk

Leveringstid: 10-15 hverdage, med mindre andet er angivet under varen. Vi tager forbehold for restordrer og udsolgte varer. Hvis du ikke er hjemme når fragtmanden kommer, bliver du kontaktet med henblik på nærmere aftale omkring leveringen. Ved afsendelse fra vores lager, modtager du en mail om, at din ordre er afsendt.

Bemærk: Vi har altid op til 30 dages levering på senge og andre møbler.