Allivio Comfort color med klapvogn og autolift

Luksus barnevogn, klapvognsdel og autolift, som kan sættes på stellet.

Barnevognen er fremstillet i lækker kvalitet med Eco skind på håndtaget og fås i forskellige farvekombinationer.

Forhjulene kan dreje 360 grader, så ryggen ikke belastes unødigt, når du kører med vognen.

Der medfølger gratis pusletaske, regnslag og myggenet.

Flere detaljer

4 198,00 kr

-500,00 kr

4 698,00 kr

  • Lufthjul
  • Hvide punkterfri hjul

Yderligere information

Mere info:

Barnevognskassen måler 80 cm x 38 cm og vejer 6 kg. Ryggen i barnevognen kan justeres, så barnet kan sidde i flere positioner eller ligge ned. Barnevognen har praktisk bærehåndtag, som gør det nemt at løfte den af og på stellet. Den har kaleche, som kan slåes op og ned samt ekstra solskygge til de varme dage. Derudover har den friskluft-indtag. Barnevognskassen kan monteres både fremad og bagud.

Klapvognsdelen måler 90 x 34 cm og vejer ca. 6 kg. Ryglænet kan lægges ned, så barnet kan tage en lur på farten eller rejses op, så der kan kigges ud. Fodstøtten kan ligeledes justeres for behagelig sidekomfort. Klapvognen har 5-punktssele, som sikrer dit barns sikkerhed på turen. Der medfølger overslag til klapvognsdelen, som beskytter barnet mod vind og kulde. Klapvognsdelen kan monteres både fremad og bagud.

Stellet måler 90 cm x 61 cm x 28 cm når det er foldet og vejer 10 kg. Håndtaget kan højdejusteres fra 66-110 cm. Stellet har drejehjul, som kan låses i ligeud position, hvis man ønsker det. Stellet er let at folde sammen og lægge i bilen. Der er stor opbevaringskurv, så det er nemt at have pusleting med på farten. Stellet bruges både til klapvognsdelen og barnevognskassen. Det har Easylock fodbremse, så baghjulene hurtigt kan blokeres.

Autoliften har 3-punktsele og justerbart håndtag. Den sættes på stellet ved hjælp af adaptor, som følger med, så du kan tage barnet ud af bilen uden at skulle afbryde søvnen ved at flytte fra autostol til barnevogn. Den har en mild vippemulighed, som kan berolige barnet, hvis den bruges som skråstol. Den har en blød postring, som hjælper med at stabilisere barnets hoved under kørsel for større comfort.

Autoliften er godkendt til babyer fra 0-10 kg.

Autoliften kommer i samme farve som barnevognen og har sikkerhedsgodkendelse ECE R44/04 (godkendelse NR. E20 44R-04 2064)

Vognen fås i flere farvevarianter.

Stellet fås med 3-egede lufthjul eller punkterfri dæk.

Barnevognen er EU godkent PN-EN 1888:2012.