STARTPAKKE Allivio sport purple Isofix barnevogn med klapvogn og autolift

Lækkert sæt med barnevogn, klapvogn og autolift, som kan sættes på stellet, så vognen vokser med barnet. I dette tilbud medfølger base til Isofix i bilen.

Barnevognen er fremstillet af hør i lækker kvalitet med Eco skind på håndtag.

Forhjulene kan dreje 360 grader, så du ikke belaster ryggen, når du kører med vognen. Den har ligeledes Easylock fodbremse, så baghjulene hurtigt kan blokeres.

Flere detaljer

4 298,00 kr

-1 200,00 kr

5 498,00 kr

  • Sort
  • Hvidt
  • Sølv
  • Lufthjul
  • Hvide punkterfri hjul

Yderligere information

Mere info:

Barnevognskassen måler 80 cm x 38 cm og vejer 6 kg. Ryggen i barnevognen kan justeres, så barnet kan sidde i flere positioner eller ligge ned. Barnevognen har praktisk bærehåndtag, som gør det nemt at løfte den af og på stellet. Den har kaleche, som kan slåes op og ned samt ekstra solskygge til de varme dage. Derudover har den friskluft-indtag. Barnevognskassen kan monteres både fremad og bagud.

Klapvognsdelen måler 90 x 34 cm og vejer ca. 6 kg. Ryglænet kan lægges ned, så barne kan tage en lur på farten eller rejses op, så der kan kigges ud. Fodstøtten kan ligeledes justeres for behagelig sidekomfort. Klapvognen har 5-punktssele, som sikrer dit barns sikkerhed på turen. Der medfølger overslag til klapvognsdelen, som beskytter barnet mod vind og kulde. Klapvognsdelen kan monteres både fremad og bagud.

Autoliften har 3-punktsele og justerbart håndtag. Den sættes på stellet ved hjælp af adaptor, som følger med, så du kan tage barnet ud af bilen uden at skulle afbryde søvnen ved at flytte fra autostol til barnevogn. Kan bruges fra 0-11 kg.

Basen til Isofix monteres i bilen i Isofix-beslagene mellem bilens sæde og ryg. Når basen er på plads, kan du nemt sætte autoliften sikkert i bilen uden besværlige sikkerhedsseler. Du fastgør autostolen ved hjælp af et klik.

Stellet måler 90 cm x 61 cm x 28 cm når det er foldet og vejer 10 kg. Håndtaget kan højdejusteres fra 66-110 cm. Stellet har drejehjul, som kan låses i ligeud position, hvis man ønsker det. Stellet er let at folde sammen og lægge i bilen. Der er stor opbevaringskurv, så det er nemt at have pusleting med på farten. Stellet bruges både til klapvognsdelen, autoliften og barnevognskassen. Kan vælges i 3 forskellige farver.

Stellet fås med 3-egede lufthjul eller punkterfri dæk.

Barnevognen er EU godkent PN-EN 1888:2012.

Tilbuddet indeholder:

Stel med drejehjul og justerbart håndtag - fås i sort, sølv eller hvid

Barnevognskasse

Klapvognsdel

Overslag til klapvogn

Autolift til bilen

Isofix base til bilen

Pusletaske

Regnslag

Myggenet

Skifteunderlag

Parasol med stativ