Quero - komplet barnevognssæt med klapvogn og autostol

Smart kombivognsæt i moderne design. Sættet består af barnevogn, klapvogn og autostol, som alle kan monteres på lækkert, letvægts aluminiumstel.

Med et klik, kan du vælge om guldklumpen skal vende fremad og kigge på verden eller sidde bagud vendt og hygge med dig. I samme klik kan du flytte autotolen over på stellet, hvis baby er faldet i søvn i bilen og du lige skal ind og handle eller lignende.

Flere detaljer

4 495,00 kr

-2 000,00 kr

6 495,00 kr

  • Standard
  • Med Isofix-base
  • Sort
  • Hvidt
  • Lufthjul
  • Hvide punkterfri hjul
  • Sorte punkterfri hjul

Yderligere information

Lige nu medfølger gratis:

Pusletaske

Regnslag

Myggenet

Lille skifteunderlag

Barnevognen har justerbar ryg, så baby kan sidde behageligt i flere positioner. Den har friskluft indtag i kalechen, hvilket giver god ventilation, når det er varmt, men som samtidig kan lukkes af, når det er koldt. Kalechen kan slås ned og har lille solskærm foran. Barnevognen har praktisk bærehåndtag, så den er nem at af- og påmontere. Der ligger en standard skummadras i vognen som kan benyttes alene eller sammen med lammeskind eller rullemadras. Liggemål 82 cm.

Klapvognen kan monteres på stellet i begge retninger. Der er friskluftindtag i kalechen, så du har god kontakt med barnet. Klapvognen kan justres i ryggen, så der er både mulighed for at kigge på verden og tage en lur. Fodstøtten kan ligeledes justeres, så der er god mulighed ofr at sidde godt. Der medfølger overtræk til klapvognen, så benene er godt beskyttet på turen.

Autostolen er godkendt til 11 kg. Den monteres i bilens 3-punktsele i bagud vendt retning. Der er solid 5-punktsele i stolen, så baby er spændt ordentlig fast. Autostolen kan monteres på stellet, hvilket er praktisk i flere sammenhænge.

Stellet er lavet af aluminium og har en vægt på knap 9 kg. Det har støddæmpere i bag, så bump ikke følges voldsomme uanset om stellet har lufthjul eller punkterfri hjul. Stellet har drejbare hjul i front, hvilket gør vognen lettere at manøvrere. Forhjulene kan låses i lige position. Stellet har easylock bremse, som kan låses med en fod. Stellet kan bestilles i sort eller hvid. Farven vælges under varianter. Der r praktisk opbavaringspose under stellet.

Farve er blå med hvide prikker.

Hjulene er som standard lufthjul. Der kan bestilles punkterfri sportshjul i stedet uden ekstra omkostning. Disse vælges under varianter.

Sættet er EU godkendt PN-EN 1888:2012

Der kan tilkøbes Isofix-base til bilen.